Pedikura

Pedikura je profesionalna usluga koja brine o stopalima i nožnim prstima

Osnovna zadaća pedikiranja je zaštita stopala i noktiju, te sprječavanje traumatskih promjena na njima.
Obavezno naglasiti pedikeru ukoliko patite od neke bolesti, alergije i slično.

Medicinskom pedikurom uspješno rješavamo probleme zadebljale kože, kurjih očiju i uraslih noktiju. Kod problematike kurjih očiju imamo jako dobre rezultate sa skalpelom koji radi stručna educirana osoba.
Urasli nokat je često stanje koje definira rast nokta na stopalu u mekano meso. Rezultat je bol, crvenilo, oteklina, a ponekad i infekcije. Urastao nokat obično utječe na nožni palac.
Često možete voditi brigu o uraslom noktu sami. Ako je bol jaka ili se širi, vaš naš iskusni medicinski pediker može poduzeti mjere za ublažavanje boli te vam pomoći da izbjegnete komplikacije koje urasli nokat može uzrokovati.

Estetska pedikura je tretman ljepote za vaša stopala. Pediker uklanja zadebljanu kožu, oblikuje i tretira nožne nokte, umasirava ulja i kreme za umirenje i omekšavanje vaših stopala čineći da se osjećate laganiji i ljepši.
Pedikura obično traje od 30 minuta do 120 minuta, a ovisi o procedurama koje se koriste prilikom samog tretmana.
Pedikura obično započinje ugodnom i relaksirajućom mirisnom kupkom. Također pedikura može sadržati piling kože stopala, masku za stopala, parafinsku čizmu za stopala posebno pogodnu za omekšavanje kože i tretiranje suhe kože stopala.

Dobra pedikura raj je za vaša stopala, ostaviti će vam osjećaj svježine, lakoće i opuštenosti. Stopala će vam najvjerojatnije izgledati i osjećati se bolje nego prije.