Ekstenzije trepavica

Za vas pratimo trendove

a jedan od trendova je i ekstenzija trepavica, tešto je proći bilo kojim gradom a ne vidjeti barem desetak dama sa dugim trepavicama.
Ukoliko se odlučite na ugradnju ekstenzija bit ćete primorani da odvojite barem dva sata za inicijalni tretman a za kasniju nadogradnju od sat do sta i pol. Tretman je potpuno bezbolan i ugodan a primjenjuje se tako da se na jednu prirodnu trepavicu aplicira jedna ili više ekstenzija. Nadopuna ekstenzija se preporučuje svaka tri tjedna iako je to individualno.
Pravilnim umivanjem i njegom trepavice mogu izdržati i do 4 tjedna.
Materijali od kojih se izrađuju ekstenzije obrađni su na najkvalitetniji način i ne ugrožavaju zdravlje oka ni na bilo koji način.
Ekstenzije trepavica ne uništavaju vaše prirodne trepavice ukoliko su pravilno aplicirane. Osjetite li težinu na kapcima, zatvaranje pogleda primjetite li grudvice ljepila potrazite reklamaciju jer vaše ekstenzije nisu aplicirane na kvalitetan način.
Veoma se lagano održavaju i najvažnija uputa je da se ne koriste masni i uljni proizvodi na očima, dok se preporučuje čistiti pjenastim proizvodima svaku večer, a svako jutro nakon umivanja trepavice bi trebalo raščešljati.

Kod nas u salonu možete napraviti:

– Ekstenzije gornjih trepavica
– Russisn volume eyelashes
– Mega volumen 3D-11D
– Fluffy (paperjast efekt)
– Individualne 1:1 classic
– Ekstenzije donjih trepavica
– Lash to Lash

Pogledajte naše posljednje radove Ekstenzije
Nepogrešiva odluka Ekstenzija trepavica.